• Tegelwerk
  Tegelwerk
  Onze Tegelzetters kunnen voor u praktisch alle voorkomende tegelwerkzaamheden uitvoeren. Van het leggen van plavuizen en tegels in uw woonkamer, hal, keuken, badkamer of toilet tot het plaatsen van natuursteenvensterbanken, bij ons kunt u voor alles terecht. Ook leggen wij tegels over tegels in bestaande situaties in bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of over uw oude tegels in de woonkamer of bijkeuken. Onze Tegelzetters bezitten een brede kennis van materialen en ondergronden zodat er altijd een juiste materiaalkeuze wordt gedaan bij de te verwerken tegels. Elke ondergrond bijvoorbeeld gips of oud tegelwerk vereist een andere materiaalkeus en kan bij elke situatie apart worden bepaald zodat altijd het beste resultaat wordt bereikt.
 • Timmerwerk
  2.jpg
  Timmerwerk
  Als u op zoek bent naar een gekwalificeerde timmerman die uw timmerwerk kan verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u op professionele wijze van dienst zijn. Naast onze eigen Timmermannen, werken wij nauw samen met streng geselecteerde timmerbedrijven, zodat wij ten allen tijde voldoende capaciteit hebben om u op korte termijn van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor een renovatie, kozijnen, deuren, het aftimmeren van plafonds en wanden. Of bijvoorbeeld een aanbouw aan uw woning. Ook voor ander soort timmerwerk, kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
 • Schilderwerk
  3.jpg
  Schilderwerk
  Waarom een schilder ? Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! U kiest dus automatisch voor een vakman met hart voor uw huis. Een schilder weet als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet. Het zonlicht weerkaatst in de kozijnen, ramen en deuren..... U denkt: “heerlijk zo een frisse, nieuwe kleur in huis. Het lijkt wel of de muren en plafonds helder wit licht uitademen...” Zowel binnen als buiten, met mooie, op elkaar afgestemde kleuren, zorgt uw schilder er voor dat u er weer zin in krijgt.... winter, lente, zomer of herfst... Daarom een schilder... De specialist in het goede gevoel!
 • Stucwerk
  Stucwerk
  Onze Stucadoors zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat onze stucadoors u kunnen bieden. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren onze stucadoors eersteklas stucwerk. Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stucwerk, onze stucadoors zijn breed georiënteerd en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.
 • Loodgieterswerk
  Loodgieterswerk
  Het aanleggen van gas, water- en afvoerleidingen is een specialisme van onze loodgieters. Onze deskundige loodgieters kunt u inschakelen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in en om uw woning. Wij verzorgen ondermeer het aanpassen van leidingwerk bij badkamerverbouwingen en het verleggen van leidingen voor een nieuwe keuken, maar ook het monteren van sanitair en aansluiten van warmtapwaterapparatuur behoort tot het vakgebied van onze loodgieters.
 • Elektra
  Elektra
  Onze Electriciens zijn bekend met het verbouwen van woningen, kantoren, winkels, bedrijfshallen, keukens en badkamers. De belangrijkste activiteiten van ons zijn het adviseren en aanleggen van de elektro-installaties. Vanuit uw idee en met onze adviezen maken wij voor U een passende elektro-installatie (zowel sterk als zwakstroom installaties). Hierbij kunt U aan verschillende dingen denken bijv. stopcontacten, verlichting, internet, telefoon, grote of kleine groepenverdelers en natuurlijk het centraalpunt van iedere installatie de meterkast. Bij al deze werkzaamheden staat U als opdrachtgever centraal. Door goed overleg voor en tijdens de werkzaamheden ontstaat er een elektro-installatie waar U tevreden over bent. De tevredenheid van de klant staat bij ons centraal.

Hulshorststraat 148
2573 EN 's-Gravenhage
070 780 88 83
06 41 99 19 47
info@janhaneveld.nl